Beeld © ANP

Boer Jos krijgt niet één, maar twee kleinkinderen

20 april 2020 15:40

Boer Jos (59), één van de 'Boer zoekt Vrouw'-kandidaten die via het programma de liefde heeft gevonden, is opa geworden van een kleinzoon. Dat vertelt hij aan 'De Telegraaf'. Het leuke nieuws is dat Jos over vier weken nóg een keer opa wordt.

"Onvoorstelbaar toch?”

Zijn twee dochters, Jantine en Daphne, vertelden hem bijna tegelijk allebei in verwachting te zijn. "Onvoorstelbaar toch?" aldus Jos. Zijn jongste dochter, Daphne is inmiddels al bevallen van een zoontje: Bowie. Jantine is dus over een kleine maand uitgerekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Schunnige' Vera uit BzV is stiekem alweer aan de man

Zijn twee dochters betekenen veel voor Jos, want door hen heeft hij de liefde van zijn leven, Dycke, gevonden. Zij hebben hem namelijk opgegeven voor Boer zoekt Vrouw. "We wonen inmiddels alweer tien jaar samen. Ik ben nog iedere dag gelukkig met Dycke", zegt hij.

Uiteraard kijken Jos en Dycke samen naar het nieuwste seizoen van de boerendatingshow. Erg onder de indruk is hij nog niet. "Het is een tamme boel", aldus Jos. Hij hoopt dan ook dat het nog los gaat lopen. "Wie weet gebeurt er nog wat in de finale."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Erik hakt de knoop door over Annemiek in BzV

Onlangs was er wel een schokkende wending in het programma van Yvon Jaspers. Erik hakte namelijk de knoop door over zijn tijd met boerin Annemiek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!