Beeld © ANP

Ook Fajah Lourens denkt corona te hebben gehad

21 april 2020 12:45

Hoewel het nu weer helemaal goed gaat met Fajah Lourens, denkt de 38-jarige actrice dat ze het coronavirus onder de leden heeft gehad. In een interview met ‘AD’ vertelt ze dat in ieder geval de symptomen vertoonde.

"Ik had zelf wat hoofdpijnklachten en was heel erg moe"

Volgens Fajah was zij niet de enige die klachten had. “Iedereen in mijn familie is, weer, gezond. In het begin van de coronacrisis hadden mijn dochter, vriend en een huisgenoot symptomen.” Hoewel ze niet weet of het daadwerkelijk corona was, had het naar eigen zeggen ‘er wel wat van weg’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens last acteerstop in

“Ik had zelf wat hoofdpijnklachten en was heel erg moe”, zo vervolgt ze. “Zó moe dat ik ’s middags gewoon wilde gaan liggen. Inmiddels is iedereen weer fit.” Het is een bijzondere uitspraak van Fajah die de afgelopen tijd nogal bijzondere beelden en uitspraken deelt op haar Instagram.

Zo deelde ze een veelbesproken en inmiddels van YouTube verwijderd filmpje van David Icke, een Britse complotdenker. Hij is onder meer van mening is dat er een link bestaat tussen 5G en het coronavirus. Ze schreef hierbij: 'Het is tijd om wakker te worden.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens wil geen kinderen met nieuwe vriend

Fajah is niet de eerste BN’er die vermoedt corona of symptomen ervan te hebben gehad. Eerder sprak ook André Hazes al uit dat hij en Monique mogelijk besmet zijn geraakt. Deze uitspraak viel niet bij iedereen in goede aarde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!