Beeld © ANP

Opa Carlo Boszhard waarschijnlijk overleden aan corona

21 april 2020 14:12

Carlo Boszhard (50), zijn broer Ron (56) en hun moeder Wil (76) hebben onlangs afscheid moeten nemen van hun geliefde opa, die op 101-jarige leeftijd kwam te overlijden. In zijn column voor ‘Televizier’ schrijft Carlo een dankbetuiging voor het verzorgend personeel van zijn grootvader.

"Mijn opa was een sterke man, met veel pit en welbespraakt"

In zijn column schrijft de presentator over de laatste keer dat hij zijn opa heeft gezien en bedankt hij diens verzorgster Cratzia. “Ik weet niet veel van jou, heb zelfs je gezicht nooit gezien. Wel heb ik even met je kunnen praten. Jij, hangend vanuit het raam van het verzorgingstehuis met een mondkapje op.”

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opa Carlo en Ron Boszhard overleden op 101-jarige leeftijd

Carlo vertelt dat hij met het gezin vanaf de straat stond te zwaaien naar het raam en daarbij grote borden omhoog hielden met daarop de tekst: ‘Lieve opa, hopelijk tot snel’. Hij vervolgt in zijn column: "‘Hoe gaat het met hem?’ vroeg ik je vanaf de straatkant. Je antwoordde hoopvol, toen ik wegliep wist ik zeker dat het de laatste keer was dat ik hem gezien heb."

“Woensdag 15 april is mijn opa overleden. De uitslag van de coronatest is nog niet binnen, maar alle symptomen wijzen erop dat hij aan het virus is overleden”, aldus Carlo. De presentator gaat verder met met een loftuiting voor zijn opa én al het verzorgend personeel van Nederland. “Mijn opa was een sterke man, met veel pit en welbespraakt, kortom een echte persoonlijkheid. Hij zou als het had gekund na deze crisis naar Het Binnenhof gereden zijn. Daar met zijn grote vuisten op de tafel geslagen hebben en eisen dat helden, zoals jij Cratzia, meer geld moeten krijgen.” Carlo's hele column lees je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Carlo Boszhard krijgt kushandjes via het raam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!