Beeld © Instagram @gallyonvvessem

Vaste kern HVNL-presentatrices weer even samen

21 april 2020 18:29

Jarenlang vormden Gallyon van Vessem, Maureen du Toit, Evelien de Bruijn, Selma van Dijk en Marlayne Sahupala een groot deel van de vaste groep presentatrices van 'Hart van Nederland'. Inmiddels zijn alleen Evelien en Marlayne nog over. Ondanks dat de dames geen collega's meer zijn, zijn ze goede vriendinnen gebleven.

"Het Hart van Nederland is terug"

Op Instagram deelt Gallyon namelijk een hartstikke gezellige foto. We zien de dames daarop videobellen met elkaar. 'Videochat met de allerliefste', schrijft Gallyon bij de foto waarop ze allemaal vrolijk naar de camera zwaaien.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gallyon van Vessem aan de slag bij 5 Uur Live

De vaste kijkers van het programma vinden het maar wat leuk deze vijf dames weer saampjes te zien. 'Het Hart van Nederland is terug', schrijft iemand in de reacties. 'Ziet er gezellig uit', schrijft een ander.

Een tijdje geleden werden Gallyon en Selma de laan uitgestuurd door Talpa-baas John de Mol. Reden hiervoor was dat de mediamagnaat vond dat de presentatrices 'over hun houdbaarheidsdatum' waren. Die uitspraak bracht een hoop te weeg. Uiteindelijk moesten de twee dames toch de laan uit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!