Beeld © ANP

Martien Meiland over nieuwe man in zijn leven

21 april 2020 22:13

Ondanks dat de familie Meiland het reuze gezellig heeft met zijn allen onder één dak, gunt dochter Maxime haar vader ook een leuke vriend. Dat vertelt ze in gesprek met de Vlaamse Kat Kerkhofs.

"Ik gun het hem van harte"

De flamboyante kasteelheer runt het chateau samen met zijn vrouw en moeder van dochter Maxime, Erica. De relatie tussen hen is puur platonisch omdat Martien op mannen valt. Ondanks dat hij en Erica nog altijd getrouwd zijn, staat hij open voor een nieuwe liefde in zijn leven. Die moet dan wel op hém afstappen, want iemand versieren vindt 'ie maar niks.

"Daar heb ik helemaal geen zin in, laat mij met rust", vertelt hij. "Ik heb niet zo heel veel relaties gehad, ik vind het allemaal zo’n gedoe. En dan begin je een relatie en dan krijg je weer allemaal vervelende dingen en dan ga je uit elkaar en dan moet je weer uit je kleding." Nee, voor Martien geen polonaise aan zijn lijf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brandende kachel zorgt voor hysterie bij familie Meiland

Wel heeft de realityster alvast een lijstje opgesteld, mocht hij de man van zijn dromen tegen het lijft lopen. Iets wat Maxime hem ontzettend gunt. "Als wij een hele erge klik met hem hebben dan zit dat wel helemaal goed. Ik gun het hem van harte."

Eind oktober gaat de familie Meiland terug naar Nederland, hun Chateau alleen achterlatend. Maar niet voor lang, want volgens Martien en Maxime is er een hele lijst vol potentiële kopers. "We hebben een hele lijst met mensen die ons zelf hebben geschreven", vertelt Maxime. "Maar die kunnen nu allemaal niet komen vanwege corona."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toekomst familie Meiland in Nederland nog onduidelijk

De Meilandjes hebben het zwaar door het coronavirus. Het chateau moet de boekingen annuleren, waarna het er eventjes op leek dat het financieel niet zo goed ging. Hoe pakken de Meilandjes het aan?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!