Beeld © Getty Images

Jeffrey Epstein bedreigde advocaten dat er 'gewonden vallen'

22 april 2020 14:09

Er komen nog altijd bizarre stukjes informatie naar buiten over het leven van de vorig jaar overleden miljardair Jeffrey Epstein. Hij wordt ervan verdacht tientallen meisjes te hebben misbruikt en een van de advocaten van de slachtoffers doet nu een boekje open over bedreigingen aan zijn adres.

"Hij vond de aanklachten tegen hem niet bepaald fijn"

Bradley Edwards verklaarde in een livestream van een hulporganisatie dat hij in het verleden is bedreigd door miljardair Jeffrey Epstain. Bradley verdedigt een aantal beschuldigers en in 2018 kreeg hij het dringende verzoek vanuit Epstein om daarmee te staken. "Hij vertelde me onder andere: 'Ik heb vriendjes uit hooggeplaatste kringen. Er zullen gewonden vallen.' Hij vond de aanklachten tegen hem niet bepaald fijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huis van 'misbruikmiljardair' Epstein hing vol naaktfoto's

Alsof dat nog niet genoeg was, zorgde Jeffrey er ook voor dat de vrouw en zonen van Bradley dag en nacht werden geschaduwd. Volgens Bradley hebben hij en Epstein elkaar meermaals ontmoet om tot een schikking te komen. "Hij vertelde dat hij de aanklacht die hij tegen mij had lopen wilde intrekken, mits ik hetzelfde deed." Toen Bradley dit uiteindelijk niet deed, was Jeffrey Epstein genoodzaakt om in 2018 een excuusbrief te schrijven.

Jeffrey Epstein wordt ervan verdacht tientallen meisjes te hebben misbruikt en was daarvoor ook opgepakt. Het is niet de eerste keer dat de miljardair met soortgelijke zaken in verband wordt gebracht. In 2008 heeft hij nog een jaar in de gevangenis gezeten, nadat hij een deal met de aanklagers had gesloten. Jeffrey Epstein zat vast, maar wist zichzelf in augustus 2019 van het leven te beroven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Epstein-slachtoffers woedend op prins Andrew: 'Doe het juiste'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!