Beeld © ANP

Victoria Beckham bedolven onder kritiek na aanvragen staatssteun

23 april 2020 11:50

Victoria Beckham (46) heeft een stortvloed aan kritiek over zich heen gekregen. Ze heeft namelijk een beroep gedaan op de Britse staatssteun om zo haar bedrijf in leven te kunnen houden. En dat terwijl ze een luxe leventje leidt. De actie valt dan ook niet goed in de smaak bij de Britten.

"Het was de zwaarste week uit mijn leven"

De coronacrisis treft iedereen, ook het label van Victoria Beckham, waar jurkjes voor duizenden euro's in de winkel hangen. Inmiddels heeft de voormalig Spice Girl dertig man personeel op non-actief moeten stellen. Ze kan hun ook geen salaris uitbetalen. "Het was de zwaarste week uit mijn leven", zegt ze over dat besluit. Dat meldt The Sun.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

David en Victoria Beckham gescheiden van zoon door coronavirus

En dat verzoek levert veel kritiek op, want Victoria staat toch bekend als een vrouw die niets tekort komt. Desalniettemin is het ook voor haar niet mogelijk om het hoofd boven water te houden. Volgens een vriend is ze dan ook enorm bedroefd door alle aantijgingen. Voor Victoria zou het ook oneerlijk voelen dat ze zo wordt bedolven onder kritiek, gezien ze net zoveel vraagt als andere Britse ondernemers. Al met al heeft Victoria, ondanks dat ze op 17 april jarig was, een van haar slechtste weken ooit, volgens de vriend in kwestie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!