Beeld © Temptation Island

Belgische VIJF reageert nu ook op geruchten Zach en Simone

24 april 2020 12:38

De situatie rondom Zach en Simone is inmiddels zo uit de hand gelopen dat VIJF, de zender waarop 'Temptation Island' in België te zien is, zich nu uitlaat over het koppel.

"De mensen van de productie van Temptation Island zorgen er elk seizoen voor dat zowel een Vlaams als een Nederlands koppel stand-by staat"

Wat veel kijkers verdacht vinden is dat Gianni en Melissa nog niet weg waren, of een nieuw koppel stond alweer klaar. Maar daar blijkt een goede reden voor te zijn. Bij VIJF zeggen ze hierover: "De mensen van de productie van Temptation Island zorgen er elk seizoen voor dat zowel een Vlaams als een Nederlands koppel stand-by staat, mocht een koppel op het laatste moment niet mee kunnen reizen of - zoals dit seizoen het geval is - een koppel naar huis moet. Net zoals de hele cast worden ook díe koppels aan een grondige background-check onderworpen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gewichtsverlies Temptation-Elke leidt tot zorgen bij volgers

In Temptation Gossip reageerde Simone al eerder op de geruchten dat haar relatie met Zach niet oprecht zou zijn. "Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald, want wij hadden voordat we meededen al zeker één jaar een relatie." 

Temptation Gossip: Simone klapt uit de school over actie Zach

06:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Arda: 'Seks met Eline was niet top'

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!