Beeld © ANP

Anouk teleurgesteld door cancelen festivals: 'Financiële domper'

23 april 2020 15:33

Anouk (45) kan nog maar moeilijk geloven dat zowat al haar plannen voor het komende seizoen in het water zijn gevallen. Op Instagram vertelt ze dat ze er niet alleen simpelweg zin in had, maar dat het ook een financiële klap voor haar is dat alle festivals voor deze zomer zijn gecanceld.

"Ik word zo labiel op die kamer in mijn eentje"

Er is officieel een streep getrokken door de Nederlandse festivals van deze zomer en voor veel artiesten is dit een flinke domper. Ook voor Anouk. De zangeres zit nog altijd in Marrakesh door de coronacrisis en laat op Instagram weten hoe teleurgesteld ze is. "Ik word zo labiel op die kamer in mijn eentje", zegt ze. Ze vertelt dat ze allemaal 'dramatische' series en films kijkt onder het genot van een wijntje, om 'even het nieuws te verwerken van het dag daarvoor'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Anouk niet aan boord eerste vliegtuig uit Marokko

Ze had zich voorgenomen om een tijdje niet te drinken, maar door de annulering van alle feesten en partijen van de komende tijd hield ze het niet vol. "Dat is superjammer natuurlijk", vindt Anouk van de gecancelde festivals. "En financieel is dat ook kut. Maar goed, daar komen we ook wel weer overheen." Om het slechte nieuws ietwat te verzachten voor haar fans, brengt ze meteen een nummertje ten gehore: 'Ms. Crazy.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk wijst Ali B terecht na onhandige uitspraak

De uitvoering van het nummer, dat afkomstig is van Anouks album To Get Her Together, valt in de smaak bij haar fans. Het is al het zoveelste lied waarmee ze tijdens haar isolatie optreedt op social media. Anouk durft niet het vliegtuig naar Nederland te pakken omdat ze astma heeft; ze ziet het om begrijpelijke redenen niet zitten om in één ruimte te zijn met allemaal andere mensen. In de video hieronder vertelt Samantha Steenwijk waarom dat 'levensgevaarlijk' zou zijn voor Anouk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!