Gordon Beeld © ANP

Thuisknip-avontuur pakt verkeerd uit voor Gordon

23 april 2020 16:56

Haren die doorgroeien terwijl jij thuis zit en je kapper ook: het is voor menigeen geen pretje. Het kapsel van Gordon (51) werd ook te lang, zo vond hij, en daarom moest er een stuk af. In plaats van zelf de schaar erin zetten, besloot hij zijn broer te rekruteren. Het resultaat... dat mag er niet wezen.

"In herstel"

'Anders laat je even je haar knippen door je broer', schrijft Gordon bij de foto's van zijn nieuwe coupe. De knipactie verliep niet zo goed als gehoopt: volgens Gordon heeft broer Johny een 'timmermansoog' en is het 'jammer' dat de poging mislukt is. Gelukkig groeien de lokken weer aan, maar volgens Gordon is hij momenteel nog 'in herstel'. Op Facebook deelt hij een video van de onderneming.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon mist overleden vader verschrikkelijk

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon komt met innovatieve manier om tóch te reizen

Gordons fans vinden het vooral heel grappig. 'Gedurfd hoor', stelt er eentje. 'Staat je goed', grapt een ander. 'Dit doet zeer aan mijn kappershart', aldus een collega-coiffeur. De zanger is bij lange na niet de enige die het heft in eigen handen neemt. Veel mannen millimeteren de boel en vrouwen proberen zelf de puntjes bij te werken. Een slecht plan, vindt Leco van Zadelhoff. In de video hieronder vertelt hij hoe je het wél moet aanpakken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!