Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze ziet adoptie wel zitten in de toekomst

23 april 2020 20:34

Ook al heeft ze op dit moment geen kinderwens ziet Monica Geuze (25) het wel zitten om meer kinderen te krijgen in de toekomst. De influencer vertelt er openhartig over in een interview met Robbert Rodenburg (22) op YouTube.

"Het uitgangspunt moet altijd liefde zijn"

"Ik zou het niet graag nog een keer doen", vertelt Monica over haar bevalling van dochter Zara-Lizzy. "Ik vond het heel mooi om meegemaakt te hebben (...) Ik weet dat er heel veel verschillende bevallingen bestaan, maar ik heb die van mij niet per se als positief ervaren." Dat ze het niet nog eens wil doen, heeft er vooral mee te maken dat ze op dit moment 'geen kinderwens' heeft. "Mocht die er over vijf jaar wel zijn, dan heb je dat er drie dubbel dwars voor over." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Monica Geuze niet meer álles kan tonen in vlogs

Monica vindt adoptie 'ook fantastisch' en zou het dus een goede optie vinden. "Ik heb nu niet die kinderwens, maar mocht 'ie er ooit komen en dat ik dan denk: dat zwanger zijn en bevallen vond ik dan soms wel echt lastig. Ik vind het dan ook heel mooi dat je met adoptie oprecht de wereld een stukje beter en mooier maakt", verklaart ze aan Robbert. "Het uitgangspunt moet altijd liefde zijn. Zolang je kind mensen om zich heen heeft die onvoorwaardelijke liefde geven, dan is er echt niets aan de hand." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze en nieuwe vriend zijn klaar voor de volgende stap

Niet alleen als moeder en vlogger heeft Monica het druk, de influencer heeft onlangs een eigen real-lifesoap gelanceerd bij Videoland. Alleen gaat dat nu net anders dan ze hadden voorgesteld, omdat corona roet in het eten heeft gegooid. Ze vertelt er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!