Beeld © ANP

Richard Groenendijk overweegt terug de zorg in de gaan

24 april 2020 12:00

Cabaretier Richard Groenendijk (47) overweegt een carrièreswitch als de coronacrisis nog veel langer gaat duren. Hij is klaar met het thuiszitten, zei hij vrijdag in de 'De Barry Paf Show' op 100% NL.

"Ik ga niet hier nog een jaar in mijn eigen vet zitten zuchten"

"Dit meen ik serieus, mocht het echt zo zijn dat ik nog een jaar moet stoppen, dan ga ik terug de zorg in", zei Richard. "Ik zou wel iets iets in de gehandicaptenzorg of bejaardenzorg willen doen, dat heb ik namelijk vroeger ook al gedaan. En dan één of twee dagen als vrijwilliger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk deelt opmerkelijke ruzie op Instagram

Richard wil graag weer buitenshuis aan het werk na weken thuiszitten. "Ik ga niet hier nog een jaar in mijn eigen vet zitten zuchten. Binnen marineren in zo'n huisje, daar heb écht geen zin in."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Richard Groenendijk is Claire én oma Meiland in De TV Kantine

Richard is momenteel te zien in De Grote Generatiehow op NPO 1. Hij is teamcaptain van de generatie van 30 tot 60 jaar. De zaterdagavondshow is al voor de uitbraak van het coronavirus opgenomen. Ook verheugde Richard zich op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Hij zou jaar een van de presentatoren zijn in Eurovision Village. Hij schreef zich als eerste vrijwilliger in voor het evenement.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk ESF-vrijwilliger: 'Al bak ik patat'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!