Beeld © Instagram @mrskeizer

Simon Keizer en gezin lanceren miniserie over wereldreis

24 april 2020 14:20

De wereld rondgaan met een camera is natuurlijk de perfecte aanleiding om je fans te trakteren op een miniserie. Simon Keizer (35) en zijn vrouw Annemarie (35) hebben op Instagram aangekondigd dat ze hun trip rond de aardbol gaan delen met hun fans.

"Ik hoop dat jullie dat leuk vinden"

Simon, Annemarie en hun dochter zijn de aardbol overgevlogen en hadden een camera tot hun beschikking. 'In vijf delen hebben wij onze wereldreis vastgelegd', kondigt de vrouw van de zanger aan. 'In eerste instantie voor onszelf, maar in deze rare en nare tijden vinden we het leuk om deeltjes van onze reis toch te delen. Gewoon ter afwisseling. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden.' En daarbij worden ze gelijk getrakteerd op het eerste deel van de miniserie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe datum voor de serie van Nick, Simon en Kees

Annemarie roept haar volgers op om feedback te geven over hun serie. Ze dringt wel aan om 'een beetje lief' te zijn in de reacties en dat heeft een bijzondere reden. De zangwederhelft van Nick Schilder heeft namelijk een nieuwe roeping in het leven gevonden. 'Simon heeft er heel wat uurtjes montagewerk inzitten', aldus Annemarie. Tot nu toe zijn haar volgers in ieder geval laaiend enthousiast. 'Wat gaaf', 'Zo leuk' en 'Superleuk om mee te kijken met jullie gezin' klinkt het in de comments. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de betekenis achter de bijzondere tattoo van Simon Keizer

In de video hieronder vertellen zowel Simon als Nick hoe ze hun drukke carrière combineren met hun gezinsleven. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!