Beeld © Netflix

Deze Too Hot To Handle-kandidaten zijn onverwachts aan het daten

24 april 2020 16:03

In het populaire datingprogramma op Netflix moesten ze niet zoveel van elkaar weten, maar na het 'Too Hot To Handle'-avontuur sprong de vonk toch over tussen Nicole en Bryce. Dat laten ze weten aan website 'Elite Daily'.

"Ik zag hem op een andere manier, waardoor ik hem opeens erg sexy vond"

Het is opmerkelijk nieuws, want Bryce papte in de show nog aan met de beste vriendin van Nicole: Chloe. Hoewel dat vuurtje snel doofde, kwam Bryce er pas later achter dat Nicole veel beter bij hem past. Zij had op haar beurt in eerste instantie helemaal geen interesse. "Ik dacht niet dat hij de juiste persoon voor mij was", biecht Nicole op in het interview. "Hij was niet echt mijn type."

Maar daar komt de Ierse realityster nu op terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden nieuwe datingshow Netflix zijn 'Too Hot To Handle'

Pas toen de camera's stopten met draaien groeiden de twee kandidaten naar elkaar toe. "We leerden elkaar één-op-één kennen met niemand om ons heen. Geen camera's, niks. Ik zag hem op een andere manier, waardoor ik hem opeens erg sexy vond." 

De opnames vonden plaats in het voorjaar van 2019. Hoe staat het er nu voor? Nicole vertelt dat ze exclusief met elkaar daten, maar nog niet officieel een relatie hebben. "Hopelijk kunnen we binnenkort dat label op onze relatie plakken."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!