Beeld © ANP

Romy Monteiro hint op huwelijk met bijzondere trouwfoto

24 april 2020 19:26

Romy Monteiro (27) is dolgelukkig met haar liefde Jasper. Op social media plaatst ze een bijzondere foto waarmee ze nu zelfs op een huwelijk hint.

"Zoveel tijd in quarantaine, dat dit gebeurde!"

Bij het kiekje schrijft de musicalster het volgende. 'Zoveel tijd in quarantaine, dat dit gebeurde! Soon more... #married #tigerking' De foto van Romy en Jasper is een exacte kopie van de trouwfoto van Carole Baskin, de spraakmakende dierenverzorger uit de Netflix-serie Tiger King. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro over gecancelde huwelijk: 'Alles was al geregeld'

Hoewel het lijkt alsof Romy op een huwelijk hint, is het de vraag of dit echt al aan de orde is. Eerder deze maand vertelt ze in een interview met LINDA. dat het op dit moment een onderwerp is waar ze met haar Jasper over nadenkt. Trouwen is een gevoelig punt, omdat ze in haar vorige relatie bijna in het huwelijksbootje trad.

"Alles was al geregeld voor het huwelijk toen mijn ex en ik besloten er toch van af te zien. Mijn jurk was van Oscar de la Renta. Een hele mooie; gelukkig wilde de bruidswinkel ’m terugnemen." In gesprek met RTL Boulevard is ze open over de breuk met verloofde Django. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!