Beeld © SBS/TALPA

Huisvriendin Caroline gaat niet langs bij Meilandjes in Hengelo

26 april 2020 12:25

Het botert nog altijd niet als vanouds tussen Caroline van Eeden en de familie Meiland. De voormalig huisvriendin van de hysterische familie heeft namelijk nog amper van Martien en de rest gehoord. Dat vertelt Caroline aan 'Shownieuws'.

"Ieder gaat zijn eigen weg"

Aanvankelijk leek het allemaal zo mooi. Caroline emigreerde samen met de familie Meiland, met wie ze al jaren bevriend was, mee naar Frankrijk om daar in kasteel Marillaux gasten te ontvangen. Plots bleek het toch minder gezellig te zijn tussen de Franse kasteelmuren, want Caroline pakte eind vorig jaar haar koffers om terug te gaan naar Nederland. Het harde werken in het chateau werd opgevoerd als reden, maar velen dachten dat er meer schuil ging achter haar vertrek.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Huisvriendin Caroline reageert op vertrek uit Chateau Meiland

Caroline focust zich nu op haar eigen modezaak en heeft nog nauwelijks contact met de familie Meiland. Wel heeft ze gehoord dat het goed met ze gaat. "Ik hoop ook echt dat ze goed door de corona-tijd komen, voor hen is het moeilijk omdat ik Frankrijk alles dicht is", zegt ze tegen Shownieuws.

Het was groot nieuws dat de Meilandjes naar Hengelo gaan verhuizen, maar plannen voor een bezoekje heeft Caroline niet. "We hebben iets heel moois meegemaakt, ieder gaat zijn eigen weg. Met wederzijds respect."

In de video hieronder valt Caroline over haar vertrek uit Chateau Meiland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!