Beeld © ANP

Arjen Lubach reageert op ophef rondom Ariane-grap

28 april 2020 10:38

Arjen Lubach (40) wist zich gisteren de woede van veel Nederlanders op de hals te halen door een grap over prinses Ariane (13) te maken. De komiek voelt zich dan ook genoodzaakt om het een en ander recht te zetten.

"Pesters zeggen meestal dat het maar ‘een grapje’ was"

Arjen deelde gisteren een screenshot uit de toespraak van koning Willem-Alexander. Hij was omringd door zijn dochters en vrouw, toen er plotseling een onverwacht geluid klonk. De jongste prinses schrok hier zichtbaar van. Arjen wist dit moment vast te leggen en deelde het op onder meer zijn Twitteraccount. ‘Als je live op tv het beeld uit wordt gezoomd’, schreef hij daarbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arjen Lubach onder vuur na misplaatste grap over prinses Ariane

Het zorgde voor een stortvloed aan commentaar van zijn volgers. Volgens velen was dit ‘beneden zijn niveau’ en een ‘slechte actie’. Arjen deelde als reactie nog een keer dezelfde foto, maar schreef er ditmaal bij: ‘Als je Twitter leest en ziet dat je trending bent vanwege een onschuldig grapje.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lubach schrikt nog steeds van consequenties programma

Is daarmee de kous af? Als het aan menig volger ligt niet. ‘Pesters zeggen meestal dat het maar ‘een grapje’ was', reageert iemand bijvoorbeeld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!