Jimmy Fallon liet kans op date met Kate Hudson lopen

28 april 2020 21:19

Jimmy Fallon (45) had twintig jaar geleden kunnen daten met Kate Hudson (41). Dat vertelde de actrice de presentator in zijn eigen talkshow 'The Tonight Show'. "Als je een move had gemaakt, was ik voor je gegaan", zei Kate.

"Als je een move had gemaakt, was ik voor je gegaan"

Het duo, dat overigens via een videoverbinding met elkaar praatte, haalde herinneringen op aan de tijd, nu zo’n twintig jaar terug, dat ze samen aan de film Almost Famous werkten. Zowel Jimmy als Kate vond dat een hele fijne tijd waarin ze veel hebben gelachen en echte vrienden werden.

Kate herinnerde Jimmy aan een stukje uit zijn show van twee jaar geleden. Daarin werd hem de vraag gesteld met welke collega hij had kunnen daten maar dat toch niet deed. Jimmy noemde Kate. "Je moest eens weten hoe ik me voelde toen ik dat zag", hield ze haar oud-collega voor. "Je hebt me helemaal geen indicatie gegeven." De talkshowhost wierp nog tegen dat ze goede vrienden waren en fijn samenwerkte. "Als je een move had gemaakt, was ik voor je gegaan", zei Kate.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jimmy Fallon scoort nieuwe presentatieklus

Na nog wat heen en weer gepraat over de date die nooit plaatsvond, kwam zowel Jimmy als Kate tot de conclusie dat het allemaal toch goed is gekomen. Jimmy had toch het laatste woord. "Ik vroeg je toen ooit eens of je ’s avonds wat te doen had", herinnerde hij zich. "Toen zei je dat je een date had." Volgens Jimmy was dat afspraakje met Chris Robinson. Met hem trouwde Kate. Inmiddels is ze van Chris gescheiden en heeft ze een relatie met Danny Fujikawa. Jimmy heeft samen met Nancy Juvonen twee dochters.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Hudson sluit nog meer kinderen niet uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!