Beeld © Getty Images

Teen Mom-Amber slaat nieuwe Vlaamse vlam aan de haak

29 april 2020 13:31

Amber Portwood (29) is grenzeloos verliefd. De 'Teen Mom'-ster heeft eindelijk haar vlam getroffen en wel via online daten. Dit keer is het geen Amerikaanse redneck die haar bloed sneller doet stromen. Het gaat om één van onze eigen zuiderburen, onthult ze in het realityprogramma.

"Hij was de enige die geen dick pics naar me stuurde"

Na een heftig einde van haar relatie met Andrew Glennon, zit het weer mee voor Amber. Ze verdween eventjes achter tralies, verbrak haar relatie en mocht haar zoontje James (1) niet zien, maar inmiddels heeft ze de liefde weer gevonden. De Vlaamse Dimitri is de gelukkige. "Hij is een heel leuk persoon", onthulde Amber in Teen Mom

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Teen Mom-ster Kailyn Lowry vernederd door uitlekken naaktfoto

"Ik vind chemie heel belangrijk", gaat Amber verder. "Hij was de enige die geen dick pics naar me stuurde", maakt ze duidelijk over haar ervaring met online daten. Er is wel één barrière die het koppel moet overwinnen: de 39-jarige Dimitri komt uit België. Toch lijkt het goed te komen, want ze gaan elkaar binnenkort voor het eerst in levende lijve ontmoeten. Dimitri verlaat België binnenkort om drie maanden met Amber door te brengen in Indiana. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle tóch terug bij ex-man die haar puppy doodde

Amber wil niet te hard van stapel lopen. "Iedereen om mij heen weet wat mijn grootste prioriteit heeft: mijn kinderen James en Leah. Maar als ik een goede relatie wil hebben, moeten ze dat wel kunnen begrijpen", verklaart ze. Over haar lopende zaak tegen ex Andrew zegt ze: "Ik mag er niets over zeggen (...) Ik heb een enorm schuldgevoel dat ik mezelf niet kon bedwingen. En ik schaam me ervoor, zeker na alles wat ik hiervoor heb meegemaakt." Amber mag haar zoontje af en toe zien, maar alleen als ze ouderschapslessen en therapie volgt. 

Ze is niet de enige die er een zooitje van maakt, wel meer Teen Mom-sterren maken zichzelf het leven zuur. Je ziet het in de video hieronder. 

Je leven in puin door Teen Mom?

05:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!