Beeld © Getty Images

Heeft Gigi Hadid geslacht baby stiekem al onthuld?

29 april 2020 14:13

Worden het roze of blauwe muisjes voor Gigi Hadid (25) en haar vriend Zayn Malik (27)? De twee zouden hun eerste kindje samen verwachten volgens TMZ en sindsdien zijn hun fans social media aan het doorspitten op zoek naar hints over haar zwangerschap. En het lijkt erop dat het supermodel zelfs al het geslacht heeft onthuld.

"Ik denk dat haar verjaardag gelijk een gender-reveal-party was"

Gigi zou al twintig weken zwanger zijn van haar One Direction-vriend Zayn, maar het nog eventjes voor haarzelf willen houden. Dat weerhoudt hun fans er niet van om de speurneus uit te hangen op social media en iedere hint onder de loep te nemen. Het supermodel vierde onlangs haar 25ste verjaardag met haar grote liefde en familie en deelde de feestelijke kiekjes op Instagram. Volgens haar volgers onthult ze hierop óók het geslacht van haar baby. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Supermodel Gigi Hadid kreeg geen klussen vanwege curves

Op de foto's houdt Gigi heel toepasselijk twee ballonnen vast, eentje van een twee en eentje van een vijf. 'Wij zijn zo dom', aldus een fan die iets opviel aan de verjaardagskiekjes. 'Er zit een blauw en een roze lint aan de ballonnen. Ik denk dat haar verjaardag gelijk een gender-reveal-party was. Ook denk ik dat het een jongetje wordt, omdat Gigi uiteindelijk alleen de twee met een blauw lintje vasthoudt en dan Zayn knuffelt.' Een ander is ervan overtuigd dat ze een tweeling verwachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Gigi Hadid en Zayn Malik in verwachting van eerste kind'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigi Hadid weer terug bij Zayn Malik

Het is nog altijd onduidelijk of Gigi daadwerkelijk zwanger is. Haar relatie met Zayn heeft goede én slechte tijden gekend, zo leek het erop dat de zanger het supermodel chanteerde. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!