Beeld © ANP

Gerard Joling reageert op sneer van zijn valse zus Gordon

29 april 2020 19:23

Geen hieperdepiephoera-bericht van Gordon (51) voor de jarige Gerard Joling (60). In de nieuwste editie van 'Nieuwe Revu' trekt Gordon ouderwets van leer. Hij is blij om op dit moment 'geen enkele verhouding' met zijn collega te hebben, waarop Gerard reageert in RTL Boulevard.

De mannen zijn niet vies van een beetje aandacht. En juist dat is hetgeen dat Gordon stoort in Gerard.  "Eigenlijk heb ik ontzettend medelijden met hem. Helemaal in deze coronatijd: er is niks ergers dat je Gerard kunt aandoen dan hem thuis op te sluiten en hem geen aandacht te geven."

Geer heeft geen goede beurt gemaakt bij Goor. "Ik ben de afgelopen twee jaar ontzettend teleurgesteld in hem geweest", vertelt Gordon. Dat Geer achter zijn rug om onderhandelde bij RTL vond hij al ongepast, net als dat hij Gordons rehab in twijfel trok.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flinke domper tijdens 60ste verjaardag Gerard Joling

De jarige zanger had vandaag wel iets anders te doen dan de negatieve berichten van Goor lezen, maar wil desondanks toch op de kwestie reageren. "Het maakt me niks uit. Hij mag zeggen wat hij wil. Nee, laat gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!