Beeld © Instagram @nicolinesmalbroek

Nicoline uit Utopia in verwachting van een dochtertje

30 april 2020 14:53

Heuglijk nieuws voor Nicole Smalbraak, bekend van het programma 'Utopia'. De blondine is namelijk zwanger van een meisje. Ondanks dit goede nieuws maakt ze zich toch flink wat zorgen in deze tijd.

"Een week of vijf geleden voelde ik haar ineens rommelen in de buik"

Het is namelijk niet de eerste keer dat Nicoline zwanger is. Die eerdere zwangerschap liep helaas niet goed af. Ditmaal had ze een beter gevoel, maar desalniettemin hield ze een slag om de arm. 'Misschien is het bij de volgende echo wel weer mis', zo omschrijft ze haar gedachten.

Gelukkig leken die angstige gevoelens onterecht. Bij elke controle bleek het namelijk goed te zitten met haar ongeboren kindje. Vijf weken geleden voelde Nicoline ineens iets rommelen in haar buik. 'Op dit moment doet ze het liefste de hele dag en nacht gymnastiekoefeningen', schrijft ze op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Utopia-Rowena Baierl zwanger van eerste kindje

Toch bekruipt Nicoline constant dat dubbele gevoel. 'Het is heel gek om je aan de ene kant helemaal geen zorgen te maken, en tegelijkertijd enorm.'

En dan is er natuurlijk ook nog de huidige coronacrisis. Een gekke tijd. Toch ziet Nicoline de toekomst met vertrouwen tegemoet. 'Geen idee wat er aan de andere kant te wachten staat. Maar ik zal het wel aankunnen', besluit ze.

Nicoline zat samen met Romy in Utopia, die later worstelde met een burn-out. In Louisa Laat Ze Weer Lachen sprak ze daarover.

Louisa Laat Ze Weer Lachen: Utopia-Romy worstelde met burn-out

07:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!