Beeld © RTL/Videoland

Temptation-Simone lijkt breuk met Zach te bevestigen

30 april 2020 21:20

Ze zijn wellicht een van de meest spraakmakende deelnemers van 'Temptation Island': Simone en Zach. De twee werden met spoed ingevlogen nadat een ander koppel naar huis werd gestuurd en vooral Zach doet flink wat stof opwaaien. Het is voor veel kijkers dan ook niet de vraag of de twee nog samen zijn, maar voor hoelang. Simone lijkt zich nu flink te verspreken over haar relatiestatus.

"Als ik die beelden zo terugzie, kan ik wel begrijpen dat mensen dat denken"

Simone was te gast in een video van vlogger Nick Eshuis en daar versprak ze zich lelijk in. Simone vertelt dat ze echt een tijdje heeft moeten bijkomen na haar Temptation-avontuur. “Maar na twee weken dacht ik; Simoon, de draad weer oppakken.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Temptation Island ineens een andere voice-over heeft

Natuurlijk krijgt Simone dé vraag der vragen voor haar kiezen: is het uit met Zach? “Ik mag nog niks zeggen. Geen spoilers, maar een en een is twee”, klinkt haar antwoord. Volgens Nick is het ook onmogelijk dat Simone en Zach nog bij elkaar zijn. “Het kan niet”, schreeuwt hij uit. Simone bevestigt dit dor meermaals “nee” te antwoorden.

Ook gingen er al langere tijd geruchten dat Simone en Zach al voor de opnames uit elkaar zijn gegaan. “Als ik die beelden zo terugzie, kan ik wel begrijpen dat mensen dat denken. Dan ga je denken: hoe kan het dat hij zich zo snel al zó gedraagt? Maar het is niet zo, we waren een jaar samen en woonden vier maanden samen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Simone over 'neprelatie' en homogeruchten Zach

Simone was onlangs nog te gast in Temptation Gossip. Ook hier deed ze een boekje open over de ultieme relatietest, dat zie je hieronder.

Temptation Island is elke woensdagavond te zien om 20:30 bij RTL 5 en bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!