Beeld © RTL

Temptation-verleidster Romee: 'Ik heb Simone een dienst bewezen'

1 mei 2020 12:40

Een kusje hier, een plagerig berichtje daar: Romee en Zach blijven elkaar aantrekken en afstoten. Dat Zach eigenlijk nog een vriendin heeft, daar lijken ze niet om te malen. "Ik weet wel hoe mensen denken over 'Temptation'-verleidsters, hoor. Dat wij allemaal goedkoop zijn. Maar in mijn geval is het net omgekeerd", doet de blondine nu een boekje open in het Belgische weekblad 'Dag Allemaal'.

"Door zo te liegen heeft hij zichzelf voor schut gezet"

Hoewel ze claimt zelden op date te gaan en een net meisje te zijn, voelt Romee zich niet schuldig over haar passionele kus met Zach. Sterker nog: de Temptation-babe vindt dat ze zijn vriendin een gunst heeft bewezen. "Door hem in de fout te laten gaan, heb ik zijn lief Simone trouwens een dienst bewezen. Simone wilde een kind met Zach. Dat doe je toch niet met een kerel die bij de eerste de beste gelegenheid passioneel gaat kussen met een andere vrouw?" aldus Romee. "Ik vind Zach wel een spontane gezellige jongen, maar speelde vooral mijn rol als verleidster. "

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Simone lijkt breuk met Zach te bevestigen

Dat de 'CEO van Fuckboy Airlines' echter blijft volhouden dat er niks gebeurd is tussen hen, vindt ze enorm flauw. "Ik wil ergens nog wel aannemen dat je je niet alles herinnert van wat je gedaan hebt, de ochtend nadat je helemaal lazarus bent geweest. Maar we hebben anderhalf uur in zijn bed gelegen, bullshit dat hij dat niet meer zou weten (...) Door zo te liegen heeft hij zichzelf voor schut gezet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Temptation Island ineens een andere voice-over heeft

In Temptation Gossip deed Simone eerder al haar kant van het verhaal en vertelde ze wat ze nu écht van Romee vindt.

Temptation Gossip: Simone klapt uit de school over actie Zach

06:30

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland.