Beeld © ANP

Veronica Inside blijft op de buis ondanks gebrek aan voetbal

01 mei 2020 13:27

Ondanks het ontbreken van een voetbalcompetitie is 'Veronica Inside' nog tot zeker 1 juni op de buis. Mogelijk gaat het voetbalpraatprogramma nog langer door, daar buigt Talpa zich later over. Johan Derksen zou er echter "niet van staan te kijken" als de stekker er in mei al uit gaat, zo zei hij op het YouTube-kanaal van Veronica Inside.

"Voetbalminnend Nederland hunkert naar informatie"

"Door de coronacrisis hebben bedrijven helemaal geen trek om te adverteren. Wanneer de productiekosten van zo'n programma hoger worden dan de reclame-inkomsten, dan zijn mensen bij commerciële televisiestations sneller geneigd om er een film in te gooien in plaats van zo'n programma, want die film hebben ze toch in het magazijn liggen", aldus Derksen. De analist zou het zelf "fijn" vinden om door te gaan. "Om het karige nieuws dat er komt toch voor het voetlicht te brengen. Voetbalminnend Nederland hunkert naar informatie en hoe het verder gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen maakt ruzie met sidekicks Veronica Inside

Dat laatste merken Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp aan de kijkcijfers. "Die zijn uitstekend", aldus Derksen. "In dat kader zijn wij gaarne bereid om door te gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!