Beeld © ANP

Bas van Toor moet langer wachten op niersteenoperatie

1 mei 2020 13:53

Bas van Toor moet vanwege de coronadrukte in de ziekenhuizen nog even wachten op de operatie om zijn nierstenen te verwijderen. De ingreep bij het populaire televisie-icoon geldt als niet-spoedeisend en kan dus op z’n vroegst eind mei weer worden ingepland. Dat vertelt Bas aan RTL Boulevard.

Van Toor staat wel hoog op de lijst. Maar het duurde enige tijd voordat de 84-jarige Bassie sterk genoeg was voor de operatie. Dat is nu na veel inspanningen van de voormalige clown wel het geval, maar door de corona is er op dit moment nog geen ruimte in de planning van het ziekenhuis. Van Toor krijgt wel morfine om de pijn te bestrijden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bassie & Adriaan passeren 90 miljoen YouTube-views

Bas en zijn broer Aad (77) kunnen elkaar op dit moment ook niet ontmoeten door de coronacrisis. Aad woont in Spanje en kan op dit moment het land niet uit. Ook de aangekondigde permanente expositie van het tweetal in Museum Vlaardingen is uitgesteld. De tentoonstelling zou in de zomer opengaan, maar dit moment is vooralsnog naar oktober verplaatst.

Bassie en Adriaan zijn nog steeds mateloos populair. Sinds het begin van de coronacrisis worden hun avonturen veelvuldig bekeken op hun eigen YouTube-kanaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bassie en Adriaan genieten steeds meer van kleine dingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!