Beeld © Summit Entertainment

Fans weten het zeker: 'Nieuw Twilight-boek op komst'

3 mei 2020 15:04

Fans van de immens populaire ‘Twilight’-reeks zijn helemaal in de wolken. Het ziet er namelijk naar uit dat er een nieuw verhaal in de maak is, althans zo doet Stephanie Meyer, de schrijfster van de serie, het lijken.

Stephanie heeft flink wat stof doen opwaaien door op haar website en social media verschillende timers te plaatsen. Deze timers lopen allemaal af naar maandag 4 mei en fans zijn ervan overtuigd dat het om een nieuw verhaal in de Twilight-reeks gaat. Ook denken fans al precies te weten hoe het verhaal in elkaar zal steken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het huis van Bella in Twilight staat op Airbnb

De schrijfster maakte in 2008 al bekend met nieuw project genaamd Midnight Sun bezig te zijn. Dit kwam doordat een groot deel al vroegtijdig uitlekte en Stephanie besloot het project uit te stellen. Midnight Sun vertelt het verhaal van de vier populaire boeken in het perspectief van hoofdrolspeler Edward, de glinsterende vampier. Volgens haar is dat verhaal ‘vele malen spannender’ dan dat van Bella, die we in de eerste vier boeken volgen.

Helemaal is het pas als Stephanie zelf het verhaal aankondigt, maar fans laten op Twitter weten dolenthousiast te zijn. Of er dan ook een nieuwe film mét Robert Pattinson komt lijkt ons onwaarschijnlijk. De acteur heeft in een ver verleden al laten weten helemaal klaar te zijn met de reeks.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden Robert Pattinson als Batman onthullen nieuw pak

De Twilight-reeks telt momenteel vier boeken: Twilight, Nieuwe Maan, Eclips en Morgenrood. Al deze boeken zijn daarnaast ook nog eens succesvol verfilmd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!