Nadège met de familie Meiland Beeld © Facebook Nadège

Chateau Meiland-fans willen Nadège kasteel schenken

04 mei 2020 09:48

Nog eventjes en de familie Meiland sluit de deuren van hun succesvolle Chateau Marillaux. Het einde is in zicht, net als het afscheid van hun geliefde huishoudster Nadège. Dat valt niet alleen haar zwaar, maar ook de kijkers. En daarom komen ze nu in actie voor haar.

"Een kasteel voor Nadège"

Het duurt niet lang meer of de Meilandjes vertoeven weer in Nederland. Het gezin wisselt Frankrijk in voor Hengelo, waardoor ze hun geliefde Nadège straks moeten missen. Dat zit de fans van Chateau Meiland niet lekker en daarom komen ze in actie. De huishoudster heeft in de show al aangegeven heel verdrietig te zijn door het besluit van de familie. De kijkers lijken de oplossing gevonden te hebben: "Een kasteel voor Nadège." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers zien Martien aan de dood ontsnappen in Chateau Meiland

Een kijker heeft bedacht hoe ze Nadège alsnog een fijn afscheid en goede toekomst kunnen bieden. "Het idee: alle fans/kijkers van Chateau Meiland doneren € 1 et voilà: € 1,5 miljoen." Dat bedrag wordt dan geschonken aan de huishoudster, 'zodat zij het chateau kan kopen.' Mocht dat gigantische bedrag niet lukken, kan het geld gebruikt worden om een nieuw appartement voor Nadège te kopen. "Dit doet zij eigenlijk liever, want ze vindt een eventuele aankoop van het chateau erg spannend en ziet op tegen het onderhoud", klinkt het.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland op de vlucht voor brand Chateau Marillaux

Martien en Erica staan er helemaal achter en hebben de actie gedeeld met hun volgers. "Het is gewoon een eerlijke en spontane actie", zeggen ze tegen Shownieuws. Hoeveel geld er al is ingezameld voor Nadège is onduidelijk. Bovendien zou het de vraag zijn of ze het aankan om het chateau te onderhouden. Voor de Meilandjes was dit al een uitdaging. Martien dacht zelfs dat de coronacrisis tot een faillissement zou leiden, maar uiteindelijk kwam hij terug op zijn uitspraken. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!