Beeld © ANP

Coen Swijnenberg maakt radiocomeback (maar niet bij 538)

04 mei 2020 10:59

Fans van Coen Swijnenberg (40) kunnen opgelucht ademhalen. De radiopersoonlijkheid maakt deze week een voorzichtige comeback op de radio, vertelt hij op Instagram. Maar waar gaat hij dat doen?

"Eng en onwennig"

Coen kampte met een burn-out, waardoor hij al een tijdje niet meer te horen is bij z'n Coen & Sander show op Radio 538. Op Instagram kondigt hij vandaag aan dat 'ie terug van weggeweest is, maar niet aan de zijde van Sander Lantinga. In plaats daarvan heeft hij een eigen radiokanaal opgezet op het Talpa-platform Juke. 'Swijnenstal is 24/7 te beluisteren', verklaart de dj. 'Non-stop heerlijke platen die ik allemaal stuk voor stuk heb uitgekozen.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coen Swijnenberg laat weten hoe het nu met hem gaat

De dj vertelt dat hij het te gek vindt om 'vanuit huis een live-programma' te maken als hij 'daar zin in' heeft. 'Zo tof!' aldus Coen. Hij kruipt morgenavond om 19.00 uur voor het eerst weer achter de microfoon. 'Dat is eng en onwennig, maar ik heb er zin', vertelt hij over zijn comeback na zes maanden radiostilte. Wanneer hij weer op Radio 538 te horen is, is nog niet duidelijk. 'Achter de schermen zijn de gesprekken met werk opgestart en zijn we voorzichtig plannen aan het maken.' Met Swijnenstal gaat hij 'warmdraaien' voor zijn grote comeback bij De Coen & Sander show.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga niet op ziekenbezoek bij Coen Swijnenberg

Vóór de burn-out van Coen organiseerde hij jaarlijks samen met Sander Das Coen und Sander Fest. Het festijn was vorig jaar een groot succes, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!