Beeld © Getty Images

Jennifer Lopez geeft Shakira lesje billen schudden

04 mei 2020 11:14

De beroemde derrière van Jennifer Lopez (50) is het wel gewend om te bewegen, maar het achterwerk van Shakira (44) moest nog wat skills bijleren. Dat blijkt uit de repetitiebeelden van de Super Bowl halftime show waar de zangeressen optraden.

"Mijn moeder leerde me dit al toen ik 4 jaar oud was"

De heupen van Shakira liegen er niet om, maar ze kregen wel een helpende hand van Jennifer. De zangeressen betraden samen het podium voor het jaarlijkse Super Bowl-optreden, waarbij ze hun billen een deel van het werk lieten doen. Maar die twerk-skills kwamen er niet zomaar, dat moest geoefend worden. J.Lo deelde haar wijsheden met de 'Whenever, Wherever'-zangeres. "Ik doe het met mijn knieën. Ik schud mijn knieën", legt ze uit in de repetitiebeelden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shakira besteedt haar tijd nuttig in quarantaine

Maar Shakira is niet van gisteren. "Mijn moeder leerde me dit al toen ik 4 jaar oud was", grapt ze met haar collega. En het eindresultaat mocht er wezen, bleek wel uit de reacties van de kijkers na het optreden van de twee. 'Ik kan niet geloven dat het alweer drie maanden geleden is', blikt Jennifer terug op Instagram. 'Er is heel veel gebeurd sinds dat moment, maar ik wilde jullie alsnog een blik achter de schermen geven.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe Shakira trainde voor haar Super Bowl-optreden

Het Super Bowl-optreden maakte de tongen los, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!