Beeld © ANP

Nicolette Kluijver wijst opvolger Britt Dekker aan

04 mei 2020 15:48

Britt Dekker (28) gaat naar alle waarschijnlijkheid nog lang niet met televisiepensioen, maar als dat tóch gebeurt, dan heeft Nicolette Kluiijver (35) al een vervangster gevonden.

'De opvolger van Britt gevonden'

Die opvolgster is niemand minder dan Nicolettes eigen dochter, die klaarblijkelijk net zo veel van paarden houdt als Britt. Britt is namelijk erg populair met haar internetprogramma over paarden: Paardenpraat TV.

Nicolette deelt een video op Instagram waarop te zien is dat haar dochtertje een paard naar buiten begeleidt. Het kleine meisje straalt van oor tot oor terwijl het dier haar op de voet volgt. 'De opvolger van Britt Dekker gevonden', schrijft Nicolette bij de foto.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Nicolette Kluijver hoopt stilletjes nog op Robinson dit jaar

De volgers van Nicolette kunnen het aandoenlijke tafereeltje wel waarderen. 'Geweldig! Wat een kanjer', schrijft iemand. Een ander: 'Wat leuk.' En ook Britt zelf kan de video wel waarderen. De presentatrice reageert dan ook vol enthousiasme.

Britt is inmiddels zo bekend dat ze zelfs is gepersifleerd in de TV Kantine. Daar kan de presentatrice alleen maar van genieten. In de video hieronder zie je er meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!