Beeld © Getty Images

Justin en Hailey Bieber spreken openhartig over relatiebreuk

05 mei 2020 12:30

Nog nooit spraken Justin (26) en Hailey Bieber (23) zó openhartig over hun relatieperikelen als in hun eerste gezamenlijke vlog op Facebook. "Het is verdrietig als je het gevoel hebt dat je iemand verliest van wie je echt, echt houdt en om wie je geeft."

"Ik liet mezelf de emoties voelen die ik voelde"

Het getrouwde stel zit nu al een tijdje in quarantaine en besloot hun fans een kijkje in hun leven te geven. Wie rekent op spannende beelden of nieuwe muziek van 'the Biebs' komt van een koude kermis thuis. De tortelduifjes gaan namelijk met een bootje het water op om te vissen. De video is echter wel de moeite van het kijken waard, omdat de twee voor het eerst écht openhartig praten over hun relatie.

In 2018 stapten Justin en Hailey in het huwelijksbootje en volgens Hailey heeft hun relatie de nodige hoogte- en dieptepunten gekend. "We hebben hard moeten werken aan onze relatie", vertelt ze ontspannen als ze eenmaal op water dobberen. "En dat wordt nu beloond met een speciale band, je bent mijn beste vriend."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Justin Bieber en Ariana Grande brengen speciaal duet uit

Een paar jaar voordat het stel elkaar eeuwige trouw beloofde, ging het minder goed. In 2016 namen ze zelfs een korte break omdat er, volgens Justin, 'veel pijn in hun relatie zat'. "Vanaf het moment dat onze relatie eindigde - en niet op goede voet - was ik in principe alleen", zegt Hailey over de breuk. Ondanks alles bleef ze zichzelf en haar lief trouw. "Ik heb mezelf toen niet in een andere relatie gestort of andere dingen gedaan om mezelf af te leiden. Ik liet mezelf de emoties voelen die ik voelde", vertelt ze over haar 'rouwproces'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bidden helpt Justin Bieber door coronacrisis heen

Uiteindelijk vonden de twee geliefden weer de weg terug naar elkaar. Maar hiervoor moest Justin wel een aantal dingen opzij zetten, zoals zijn jaloezie en onzekerheden. Dingen waarvan hij niet wist dat hij ze had, totdat de zanger besloot zijn leven met haar te delen. "We hadden allebei fouten gemaakt (...) en nu we aan onszelf gewerkt hebben zijn we sterker dan ooit", aldus Justin. Iets wat Hailey kan beamen: "Ik denk dat vergeving het belangrijkste is. Je kiest voor een persoon, met alle fouten en alle foute beslissingen die bij deze persoon horen."

Vlak voor de coronacrisis sprak Veronica van Hoogdalem de zanger nog tijdens een exclusief optreden. Bekijk die video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!