Beeld © ANP

Johan Derksen brandt Sylvie Meis tot de grond af

05 mei 2020 13:42

"Een golddigger eersteklas", zo omschrijft Johan Derksen (71) haar na het zien van 'Hoge Bomen', de talkshow van Jeroen van der Boom (47). "Ze gedraagt zich al een Hollywood-ster, maar dat valt nou ook wel weer mee", maakt hij haar met de vloer gelijk in 'Veronica Inside'.

"Er is niets echt aan dat meisje, helemaal niets"

In de talkshow liet La Meis niet alleen het Nederlandse publiek kennismaken met haar zangkwaliteiten (of gebrek eraan), maar sprak ze ook 'openhartig' over haar verleden en de breuk met Rafael van der Vaart. Maar haar Duitse pünktlichkeit werd niet door iedereen even goed ontvangen en kwam, zoals te verwachten was, ook voorbij in Veronica Inside.

"Het was echt weerzinwekkend", omschrijft Johan haar tv-optreden. "Er is niets echt aan dat meisje, helemaal niets. Het is een heel eng meisje. En wat me zo erg tegenstaat is dat ze alleen verliefd wordt op jongens met een hele rits creditcards in de portefeuille. Maar nooit op de plaatselijke warme bakker." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bakken kritiek voor Sylvie Meis in Hoge Bomen: 'Nep en zum kotzen'

Sowieso heeft Johan geen goed woord over voor het programma. "Die Van der Boom die dan 's middags een liedje over je gaat bedenken. Het moet allemaal rijmen en veren in je kont... Ik zag dat John van den Heuvel de volgende is, maar het heeft iets engs als je daar gaat zitten. Ik had dat niet verwacht van John, maar dat is dan ook een ijdeltuit eerste klas. Het is toch gewoon gênant om daar te zitten!"

Goede vriend Leco zag de reacties en nam het voor haar op:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis heeft nieuwe lievelingshobby door thuisquarantaine

Hoge Bomen met Sylvie Meis terugkijken? Dat kan hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!