Beeld © ANP

Tino Martin vertelt zijn kant van 'vals optreden' in M

05 mei 2020 15:02

Het optreden van Tino Martin (36) bij talkshow 'M' viel bij bijna niemand in de smaak. Ook niet bij hem zelf, dat vertelt hij aan 'Privé TV'.

"Het was hier en daar niet zo zuiver"

Het ging even niet zo lekker toen Tino optrad bij M. De zanger bracht het nummer 'That's What Friends Are For' ten gehore, maar sloeg de plank mis. "Het was gewoon niet goed", vertelt hij aan Privé TV. "Ik weet het niet. Ik heb het 's middags gerepeteerd en dat ging goed, ik weet het niet. Het is ook niet echt een liedje waarvan je zegt: goh Tien, was dat niet wat te hoog gegrepen voor je?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin afgebrand na optreden bij talkshow M

Op het moment van het interview is Tino wel even kwijt welk nummer hij destijds ook alweer speelde. "Wat zong ik daar nou?", vraagt hij zich hardop af. "Jongens, ik weet het niet meer." Pas op een later moment komt het weer terug bij de zanger.

Tino weet wél waar het aan lag. "Ik denk dat ik er even verkeerd in zat en een verkeerd lijntje in mijn oor had." Maar 'niemand' krijgt de schuld van hem. "Het is mijn schuld", benadrukt hij. "Het was hier en daar niet zo zuiver", gaat hij verder over het optreden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin wil na korte relatiepauze trouwen met zijn vriendin

"Toen ik het terugluisterde, kon ik wel begrijpen dat bepaalde mensen er iets over zeiden", laat Tino weten. "Wat dat betreft heb ik de laatste jaren zo veel gedaan. Het is niet allemaal op te hangen aan dat ene liedje. Jammer genoeg is het wel zo dat ze zeggen dat je net zo goed bent als je laatste liedje, dus dat moet ik wel even recht zetten (...) Volgens mij was iedereen het ondertussen ook al vergeten." 

In de liefde gaat het momenteel een stuk zuiverder voor Tino. Hij is weer terug bij zijn vriendin Kimberley. De zanger vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!