Beeld © ANP

Igmar Felicia stuit op halfzus via social media

05 mei 2020 18:33

Igmar Felicia (29) kreeg afgelopen week wel een heel bijzonder berichtje via Instagram: een wildvreemde vrouw claimde zijn zus te zijn. De radio-dj deelt het bijzondere verhaal nu met zijn volgers.

"Dat is MIJN VADER denk ik. Maar dus ook jouw vader"

Igmar schrijft lang te hebben getwijfeld of hij het berichtje (dat hem bloed, zweet en tranen heeft gekost) moest delen, maar had het idee dat het na deze bijzondere week eindelijk tijd was.

Als hij een tijdje terug door zijn DM's scrolt, doet iemand zich voor als zijn zus. ‘Nou ben ik wel wat gekke dingen in mijn leven gewend inmiddels met die ouwe van mij, maar het nu gewoon woensdagavond’, schrijft Igmar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igmar over breuk met Fien: ‘Past even niet’

Hij besluit het berichtje te openen en leest dat hij en de onbekende vrouw dezelfde vader delen. Als ze vervolgens een foto stuurt van haar vader en jongste kind, weet Igmar dat ze de waarheid spreekt. ‘Dat is MIJN VADER denk ik. Maar dus ook jouw vader', aldus de radio-dj.

'My momma always said: Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get', deelt Igmar toepasselijk als quote bij het bericht. Gelukkig kan hij rekenen op veel steun. Zo laat zijn ex-vriendin Fien Vermeulen een hartje achter om te laten weten dat ze aan hem denkt. Ook Britt Dekker, Domien Verschuuren en veel van zijn volgers wensen hem veel sterkte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het gaat even niet zo goed met Igmar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!