Beeld © ANP

Martin Garrix trakteert tienduizenden fans op bijzonder spektakel

05 mei 2020 20:12

Martin Garrix heeft er dinsdag voor gezorgd dat oer-Hollandse landschappen de wereld over zijn gegaan. De dj verzorgde een muziekspecial vanaf een boot die door Nederland voer, om Bevrijdingsdag te vieren.

"Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen"

Garrix: "Ik wilde al heel lang zoiets doen. Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen. Ik hoop dat mensen hierdoor toch even kunnen genieten en er thuis een feestje van kunnen maken op 5 mei, aangezien we het dit jaar niet samen kunnen vieren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martin Garrix treedt vanaf zijn jacht op tijdens Bevrijdingsdag

Naar de set keken meer dan 50.000 mensen van over de hele wereld, die zich allemaal met elkaar verbonden voelden in de live-chatmogelijkheid op YouTube. De special komt op een dag waarop wereldwijd veel mensen een feestdag vieren. Onze Bevrijdingsdag valt samen met Cinco de Mayo (VS en Mexico), Kinderdag (Korea) en Nationale Lerarendag (VS).

De fans genoten van de muziek van Garrix vanachter hun computerscherm. Veel mensen uit andere landen hadden het over de oer-Hollandse beelden die te zien waren. Zo vonden veel mensen de vele koeien die te zien waren erg lachwekkend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!