Beeld © ANP

Jessica Simpson woedend op 'wagelijke' Vogue

06 mei 2020 02:08

Jessica Simpson (39) is allesbehalve te spreken over een artikel dat op de website van het Amerikaanse modetijdschrift 'Vogue' is verschenen. Hierin worden herinneringen opgehaald aan het Met Gala, het jaarlijkse fashion event in New York dat dit jaar vanwege het coronavirus niet doorging.

"Het is werkelijk te walgelijk voor woorden dat ik anno 2020, notabene door een vrouw, belachelijk wordt gemaakt omdat ik borsten heb"

Simpson uit haar onvrede over het stuk op Instagram. Ze haalt hierbij met name uit naar voormalig creative digital director Sally Singer, die zich nogal laatdunkend over de zangeres uitliet. Singer zei in het artikel: "Er was een jaar dat Jessica Simpson samen met haar toenmalige vriend John Mayer was uitgenodigd. Ze droeg een jurk van Michael Kors, waar haar borsten ongeveer uitvielen. Eenmaal aan tafel lagen haar borsten bijna op haar bord. Het was alsof ze me aankeken. John Mayer ging ze daarna ook nog eens betasten. Dat was het moment waarop ik dacht: maar natuurlijk, doe lekker waar je zin in hebt en stoor je vooral niet aan je tafelgenoten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson belaagd door dierenactivisten

Simpson reageerde via sociale media met de bekende foto waarop Sophia Loren afkeurend kijkt naar de weelderige boezem van Jayne Mansfield. "Ik voel me vandaag ook een beetje Jayne Mansfield, omdat Sally Singer het nodig vindt om mij te bodyshamen. Ik heb gedurende mijn volwassen carrière veel opmerkingen over mijn lichaam gekregen, maar om zoiets in een, verder leuk, stuk over het mooiste evenement dat er is deze tekst te lezen gaat er bij mij niet in. Bovendien klopt het verhaal ook niet. Het is werkelijk te walgelijk voor woorden dat ik anno 2020, notabene door een vrouw, belachelijk wordt gemaakt omdat ik borsten heb."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!