Robert Doornbos en Chantal Bles Beeld © ANP

Chantal Bles openhartig over zware tijd uit haar leven

6 mei 2020 12:07

De band tussen Chantal Bles (34) en haar man Robert Doornbos (38) is sterker dan ooit sinds de ziekte van dochter Jada (4) twee jaar geleden. Hoewel ze over Jada's ziekte goed kunnen praten, heeft Robert meer moeite als het gaat om hun overleden dochter. Dat vertelt Chantal in de nieuwste editie van 'Flair'.

"We ervaren en verwerken haar dood beiden op een heel andere manier"

Chantal en Robert verloren hun dochter vrijwel direct na de geboorte. Haar ingewanden groeiden buiten haar lichaam en na de vroegtijdige geboorte zou ze nul overlevingskansen hebben. "Het was het allerzwaarste en allermoeilijkste wat ik heb gedaan." 

“Over de periode van Jada’s ziekte kunnen Robert en ik nog steeds heel goed praten. Over onze gevoelens, angsten, emoties", vertelt Chantal verder. "Over ons eerste kindje, een meisje dat we hebben verloren, lukt dat niet. Ik praat er heel graag over, Robert vindt dat moeilijk. We ervaren en verwerken haar dood beiden op een heel andere manier."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Bles openhartig over heftige periode met dochtertje

9 april, de dag waarop het meisje werd geboren en stierf, blijft beladen voor Chantal. "Ik heb buikpijn, ben misselijk, emotioneel, prikkelbaar. Ik heb niet echt een ritueel, ik ga vaak even alleen een stukje lopen. Wat wel bijzonder is, is dat ik altijd, echt altijd, op die dag een witte vlinder zie, die rustig minutenlang om me heen blijft fladderen."

Momenteel geniet het gezin van veel quality time samen. In gesprek met RTL Boulevard vertellen ze meer over de bijzondere tijd die ze nu meemaken. 

Chantal Bles en Robert Doornbos genieten van quality time kids

02:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!