Beeld © ANP

Maxime Meiland verlangt naar einde Chateau Meiland

06 mei 2020 12:55

Maxime Meiland, de dochter van Martien Meiland en zijn vrouw Erica, heeft enorm de behoefte om terug naar Nederland te gaan. Dat vertelt ze in de nieuwe editie van 'Veronica Magazine'. "Dit hele Frankrijk-plan is gewoon enorm uit de hand gelopen", aldus de 24-jarige.

Vanwege de lockdown in Frankrijk is de Chateau Meiland-ster al weken niet in Nederland geweest. "Ik verlang er echt enorm naar om weer even naar Nederland te kunnen, al is het maar voor een weekje", vertelt ze openhartig. "Mijn oma heb ik al maanden niet gezien. Dat is toch enorm sneu?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland openhartig over haar liefdesleven

Hoewel Maxime het fijn vindt om nog even in Frankrijk te bivakkeren, vindt ze het ook prima om weer te gaan. "Opeens hadden we een goedlopende B&B die vanaf de eerste dag vol zat met gasten en werd onze reality-serie zo’n groot succes dat we er zelfs een Televizierring voor kregen", legt ze uit. "Er zijn altijd andere mensen in huis, ondertussen zijn we ook nog aan het verbouwen. Ik moet voor mijn gevoel altijd paraat staan. En dan heb ik ook nog in mijn eentje de zorg over Claire. Het is gewoon te veel, ik heb echt behoefte aan rust straks. Een beetje normaler leven. Claire die naar de crèche kan, af en toe een stapavond met mijn vriendinnen, en aan het werk."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Is de coronacrisis toegeslagen op Chateau Meiland?

Extra zwaar voor Maxime is dat ze de zorg over dochtertje Claire alleen draagt. Hierover vertelt ze: "Vanaf het eerste moment zei die jongen dat hij niet zat te wachten op een kind. Dus besloot ik het alleen te gaan doen." Daar zit de blondine zelf niet zo mee, maar had voor haar dochtertje graag gewild dat ze haar vader gekend had. "Ik heb nog wel steeds contact met zijn vader en zijn opa en oma. Die mensen zijn al op leeftijd en willen Claire zo graag een keer zien. Als ik in Nederland ben, ga ik bij ze langs heb ik me voorgenomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huisvriendin Caroline gaat niet langs bij Meilandjes in Hengelo

Een nieuwe liefde in haar leven is er momenteel niet. "Toen ik zestien was, had ik voor het laatst een vriendje, ik heb nog nooit een serieuze relatie gehad. Hier in Frankrijk zijn de mannen oud, klein en niet knap. Ik hou van blonde Hollandse kerels", aldus de krullenbol.

Het zit niet mee voor Maxime. De realityster lijkt al haar ontwerpen te hebben overgenomen van de site AliExpress. Ze heeft er zelf een andere verklaring voor.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!