Beeld © ANP

First Dates-barman Victor ontsnapt aan noodlot tijdens vakantie

6 mei 2020 16:14

Het had niet veel gescheeld of de knappe barman die de singles van 'First Dates' op hun gemak stelt, was twee jaar geleden niet teruggekomen van zijn vakantie aan Kaapverdië. Dat vertelt Victor Abeln (35) in de nieuwe editie van 'Veronica Magazine'.

"Ik ben dus gaan speervissen in een haaiengebied met een man die uiteindelijk een moordenaar bleek te zijn"

In het blad praat Victor openhartig over zijn 'horrorvakantie'. Althans - de reis was prima, maar eenmaal terug in Nederland doet hij een bizarre ontdekking... Het zit zo: twee jaar geleden leren Victor en zijn vriendin in een restaurant op Kaapverdië een koppel kennen. Het klikt meteen tussen het viertal en ze besluiten dan ook samen wat tijd door te brengen. Al snel gaan ze het water op met een bootje om te vissen en hebben de grootste lol.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jeroen van Koningsbrugge steekt de draak met First Dates

Eenmaal terug in Nederland blijkt via Facebook dat het stel echter is overleden tijdens de vakantie. Dat is natuurlijk al heftig, maar de manier waarop had Victor niet aan zien komen. Het tweetal is namelijk niet door een noodlottig ongeluk aan hun einde komen, maar de man had eerst zijn vrouw doodgeschoten en toen zichzelf. "Hij heette eigenlijk Titus Bradley, een Engelsman die vier ton verduisterd had en op de vlucht was", doet Victor een boekje open. "Ik ben dus gaan speervissen in een haaiengebied met een man die uiteindelijk een moordenaar bleek te zijn.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-barman Victor Abeln vertelt over zijn 'luxe' jeugd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!