Beeld © Facebook Nadège

Nadège sluit Meilandjes eindelijk weer in de armen

06 mei 2020 16:33

Het heeft even geduurd, maar Nadège heeft haar geliefde werkgevers weer in de armen kunnen sluiten. De huishoudster deelt op Facebook dat de familie Meiland weer teruggekeerd is uit quarantaine en dat ze nu weer gezellig kunnen wijnen, wijnen, wijnen met z'n allen.

"Terug van de races"

Door de coronacrisis is het angstvallig stil in Chateau Marillaux. Martien, Erica, Maxime en de kleine Claire zaten in quarantaine door het virus, waardoor hun huishoudster Nadège er een tijdje alleen voor stond. Maar daar is eindelijk verandering in gekomen. Op Facebook deelt de huishoudster dat ze herenigd is met het gezin. "Terug van de races", schrijft ze bij een kiekje van Maxime en Martien in hun auto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland verlangt naar einde Chateau Meiland

Het zal nog een lastige periode voor Nadège worden. De Meilandjes pakken binnenkort hun spullen om Frankrijk te verlaten en te verkassen naar een miljoenenboerderij in Hengelo. Helaas moet de huishoudster achterblijven in Beynac, waar Chateau Meiland wordt opgenomen. Wanneer de einddatum precies is, is onduidelijk, maar de fans van het programma proberen haar op de been te houden met een inzamelingsactie

Hoe de coronacrisis invloed heeft gehad op de familie Meiland zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!