Beeld © ANP

Wendy van Dijk krijgt concurrentie van dochtertje Lizzy

06 mei 2020 16:06

Niet alleen Sem van Dijk (17) geeft zijn ouders het nakijken, ook zijn zusje Lizzy (10) kan zo de rol van haar moeder Wendy (49) overnemen. De kleine dame steelt de show tijdens de opnames van 'Hart in Aktie', blijkt op Instagram.

"Wat lijkt ze op jou"

Sem heeft al meermaals bewezen zo het stokje over te kunnen nemen van zijn ouders Wendy en Xander de Buisonjé. Zo rapte hij op een nummer van zijn vader en liet hij zijn presentatie skills zien bij SBS6. Maar ook zijn jongere zusje Lizzy steelt de spotlight wanneer ze 'weer een dagje met mama mee' mag. 'Heerlijk', vindt Wendy het. 'Samen televisie maken.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk weer terug met Hart in Aktie

Wendy is natuurlijk fan van het eerste uur, maar Lizzy krijgt bakken met lovende reacties onder het filmpje. 'Zo leuk om te zien dat Lizzy het lekker naar haar zin heeft', vindt één volger van de Hart in Aktie-presentatrice. 'Wat lief', 'Wat een knappe meid' en 'Zo mooi' vinden anderen. Het televisietalent is niet het enige wat Lizzy geërfd zou hebben van haar moeder, ook haar goede looks. 'Wat lijkt ze op jou', laten velen achter onder de video. 

Onlangs kondigt Wendy aan te stoppen met haar tijdschrift. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!