Coen Swijnenberg volgende week terug bij 538

06 mei 2020 17:08

Coen Swijnenberg (40) is vanaf volgende week weer te horen op Radio 538. Voorlopig draait hij een keer per week, op donderdag, een uitzending van de Coen & Sander Show mee. "Mijn radiohart zegt: wat is het lelijk om maar één van de vier dagen terug te komen."

"Het voelt alsof je van een berg naar beneden glijdt, je probeert je ergens aan vast te pakken en dat lukt niet"

Coen zit sinds november thuis met een burn-out. Woensdag was hij voor het eerst weer terug in de studio van 538. Daar vertelde hij dat hij "stapje voor stapje" terugkeert. "Dit is een geintje wat heel lang duurt en je kan niet van het een op het andere moment zeggen: ik ben er weer", vertelt hij. Er waren zelfs tijden dat hij met de gordijnen dicht, huilend op de bank zat. "Het voelt alsof je van een berg naar beneden glijdt, je probeert je ergens aan vast te pakken en dat lukt niet. Lichaam en geest nemen een loopje met je."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Coen Swijnenberg maakt radiocomeback (maar niet bij 538)

Afgelopen maandag kroop Coen op zijn eigen zolderkamer al achter de microfoon. Op JUKE is hij een eigen radiokanaal begonnen om alvast warm te draaien. De 538-dj is nog niet "100 procent de oude", maar hij is wel onderweg. "Ik sta positief in het leven. Ik heb een schat van een vriendin, een prachtige zoon en de leukste baan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!