Beeld © RTL

Roshina gooit sleaze en dirt Temptation Island op straat

6 mei 2020 17:59

De koppels van 'Temptation Island' zijn in de eindfase van de relatietest. Na de laatste afleveringen mogen de deelnemers eindelijk vrijuit spreken, maar Roshina maakt alvast een beginnetje.

Op haar Instagram deelt ze deze week een aantal feitjes over het programma. Eerder klapte Arda ook al uit de school en nu is het de beurt aan Roshina. Via social media doet ze een boekje open over wat de kijkers allemaal niet weten. Zo onthult ze dat er tijdens de kampvuren vaak langer dan een uur gefilmd wordt. Ook moeten er regelmatig 'scènes' opnieuw worden geschoten, als iemand bijvoorbeeld iets verkeerd zegt.

Volgens Roshina krijgen de koppels ook altijd meerdere beelden te zien, deze worden alleen niet allemaal uitgezonden. Enkel de fragmenten die de 'heftigste reacties' uitlokken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Spoiler: nóg iemand begaat een slippertje in Temptation Island

Ook over de feestjes weet Roshina het een en ander te vertellen. Want wat blijkt: tussen twaalf en vier uur 's nachts moeten de kandidaten in bed liggen. En aangezien klokslag acht uur productie iedereen weer wakker komt maken, zijn dat korte nachten. En dan worden ze ook nog eens aan het werk gezet, want de verleiders moeten samen met productie en het personeel de villa opruimen the day after. De singles slapen overigens allemaal in gedeelde kamers. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Iris Rulkens persifleert Roshina en Karim van Temptation

Volgens de Temptation-babe is - ondanks sommige geruchten - niets in scène gezet, alleen ontbreekt er soms context. Opvallend is ook dat alle kandidaten van te voren niet weten wat er precies wordt uitgezonden. Zij moeten, net als de rest van Nederland en België, wachten totdat ze op televisie of bij Videoland verschijnen.

Of Roshina en haar Karim nog altijd samenzijn is nog maar de vraag. Eerder deed haar vriend wel een boekje open in Temptation Gossip.

Temptation Gossip: Karim vertelt de waarheid over het webcammen

07:03

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!