Beeld © Getty Images

Hint Zayn met nieuwe tattoo op verloving met Gigi Hadid?

07 mei 2020 09:54

Nu Zayn Malik (27) en Gigi Hadid (25) hun eerste kindje verwachten, zou het volgens fans een kleine maar logische stap zijn om elkaar ook eeuwige trouw te beloven. Een nieuwe tatoeage van de zanger wakkert de geruchten dat een huwelijk er daadwerkelijk op korte termijn in zit aan.

"Je bent samen geboren en samen zul je voor altijd zijn"

Zayn deelde onlangs een foto waarop een gloednieuw plaatje prijkt. Het voormalige One Direction-lid heeft een deel van een gedicht van Kahlil Gibran, genaamd On Marriage. 'Je bent samen geboren en samen zul je voor altijd zijn. Zing en dans samen en wees vrolijk, maar laat ieder van jullie alleen zijn.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Gigi Hadid en Zayn Malik in verwachting van eerste kind'

'Geef je hart, maar niet elkaars hand', gaat de tekst verder. 'Sta bij elkaar, maar niet te dicht bij elkaar; want de pilaren van de tempel staan apart en de eik en de cipres groeien niet in elkaars schaduw.' Niet alleen de titel van het gedicht lijkt op een nieuw avontuur te hinten, maar ook de tekst lijkt vrij duidelijk.

Onlangs werd bekend dat de twee voor het eerst ouders worden en een trotse oma to be Yolanda bevestigde het nieuws aan RTL Boulevard. “Het gaat goed, maar we zijn nog steeds in shock dat ons geheimpje is gelekt aan de pers. Natuurlijk zijn we door het dolle heen." Het topmodel is momenteel ruim 21 weken zwanger en liet weten dolgelukkig te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

One Direction-reünie mét Zayn lijkt nu echt te gebeuren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!