Beeld © ANP

Ex-K3 Karen Damen plaatst goudeerlijke make-uploze selfie

7 mei 2020 11:47

Niet alleen Miljuschka Witzenhausen (34) is een ster in het plaatsen van een #eerlijkefoto, ook Karen Damen (45) kan er wat van. De voormalige K3-ster toont zichzelf zonder enige opsmuk in deze quarantaine-tijd.

"Slaapogen"

Met 'slaapogen' en 'coupe ontploft' is het voormalige K3'tje klaar voor de start van de dag. Dat haar make-up en kapsel nog onbewerkt zijn doet er niet toe, want Karen heeft 'wél de juiste blouse', zo schrijft ze. Het gaat om een kledingstuk uit haar eigen collectie voor modehuis JBC.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-K3-lid Karen Damen imponeert met onverwachte cover

Hoewel ze er zelf niet helemaal weg van is, zijn Karens volgers een stuk positiever over haar out of bed look. 'Nog steeds knap', vindt er eentje. 'Het valt nog mee', stelt een ander. 'De juiste glimlach', 'Mooie foto' en 'Zalig', zo luiden enkele andere reacties. Eén fan wijst haar op 'wat uitgroei'.

Inmiddels staat Karen alweer twintig jaar in de spotlight. Dat begon natuurlijk allemaal met K3. De meidengroep, waar ze zelf geen onderdeel meer van uitmaakt, vierde het jubileum groots. Je ziet het in de video hieronder. 

K3 viert twintigjarig jubileum in Nederland

03:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!