Alkan Çöklü Beeld © ANP

Fans zwijmelen weg bij sixpack-foto's GTST-hunk Alkan Çöklü

7 mei 2020 15:01

Alkan Çöklü (25) laat de harten van zijn fans niet alleen sneller slaan door zijn glansrol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden.' De acteur zet zijn volgers ook in vuur en vlam met zijn shirtloze selfies.

"Ben jij dat wel, Alkan?"

Het strakke lijf van Alkan is er niet zomaar gekomen. De GTST-hunk geeft toe dat dit 'het resultaat van vier maanden' keihard trainen is. Uit zijn hashtags komt de mindset waarmee hij zo'n spierbundel is geworden duidelijk naar voren. 'Ik laat me niet tegenhouden door corona', is er eentje. Verder omschrijft hij zichzelf als een 'fitboy' en verklaart hij 'trots' te zijn op zijn lichaam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-Alkan Çöklü gaat voor een nieuwe look

Zijn fans krijgen geen genoeg van de steamy pics. 'Ben jij dat wel, Alkan?', vraagt iemand zich gekscherend af. 'Wauw' is het enige wat een andere fan er uitkrijgt bij het zien van de foto's. 'Je ziet er goed uit', 'Respect', 'Kast' en 'Lekker bezig' zijn een paar andere reacties.

Hoe Alkan zijn tijd in quarantaine doorbrengt als hij geen sexy plaatjes schiet, zie je in zijn aflevering van Sterren in Quarantaine hieronder. 

Sterren in Quarantaine: Alkan Çöklü deelt zijn kijktips

03:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!