Eline uit Temptation zag Arda nooit als relatiemateriaal

08 mei 2020 15:30

Uit het oog uit het hart, dat geldt zeker voor verleidster Eline en haar ex Arda van 'Temptation Island'. "Ik was eigenlijk alweer vergeten dat we een stelletje waren", biecht ze op in een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip'.

"Ik heb Elke een dienst bewezen dat hij niet te vertrouwen is"

Hoewel Arda zijn relatie met Elke wil opgeven voor Eline, is die daar niet zo zeker van. Als Arda begint over hun toekomst in Hasselt samen, krijgt ze het dan ook Spaans benauwd. "We konden het goed vinden met elkaar, maar toen het einde naderde ging ik meer aan de realiteit te denken", vertelt Eline nu. "En het werkte nu eenmaal niet zo goed vanwege de afstand. Ook miste ze een beetje pit. "Het is een lieve en zachtaardige jongen, maar ik heb ook iemand nodig die een beetje tegenas geeft. En mij op mijn plaats zet", aldus Eline.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation Gossip: Karim vertelt de waarheid over het webcammen

Voor de Temptation-babe was Arda dan ook slechts een 'vakantieliefde'. Er waren wel gevoelens, maar aan vlinders ontbrak het bij de verleidster. "Ik vond hem leuk, maar niet meer dan dat", zegt ze. Spijt van haar actie heeft Eline echter niet. "Ik heb Elke een dienst bewezen dat hij niet te vertrouwen is", legt ze uit. Wat ze wel minder vindt is dat haar ex-lover nu als pispaaltje wordt neergezet in de media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleider Jay heeft een bijzondere nieuwe baan

Arda is overigens niet de enige Temptation-hunk met wie Eline het bed heeft gedeeld. Oók met verleider Daan kon ze het wel érg goed vinden... Hierover vertelt ze: "We hadden een hele goede klik in het vliegtuig terug." Hmmm...

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!