Beeld © Temptation Island

Temptation-verleidster Eline open over confrontatie Elke

09 mei 2020 12:53

Als de bedrogen Elke de kans krijgt om verleidster Eline te spreken, pakt ze die met beide handen aan. Maar niet alleen voor Elke was de confrontatie heftig, ook voor Eline. Dat vertelt ze in een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip'.

"We hebben gewoon met respect een gesprek gevoerd"

In Temptation Island was te zien hoe Elke één vraag mocht stellen aan verleidster Eline, die meerdere malen met háár vriend seks had. Elke wil dan ook graag weten of Eline na het programma een toekomst ziet met Arda. Haar antwoord? Eline wil géén relatie met Arda en ziet hun fling meer als een vakantieliefde.

"Ik weet nog dat ik van tevoren heel zenuwachtig was, dat is ook wel een beetje op beeld te zien, maar dat is wel begrijpelijk", blikt Eline nu terug bij RTL Boulevard. Toch viel het uiteindelijke 'gesprek' haar enorm mee. "We hebben gewoon met respect een gesprek gevoerd", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleider Jay heeft een bijzondere nieuwe baan

Eline zegt Elke meerdere malen te hebben gesproken na de opnames en omschrijft haar als "een hele lieve meid". Ze hebben zelfs nu nog regelmatig contact. Dat Elke zichzelf de schuld van de breuk geeft, vindt Eline dan ook moeilijk om te zien. "Het is gewoon omdat Arda heel naïef is", heldert ze de boel op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Reactie Elke was reality check voor Arda van Temptation

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!