Beeld © Netflix

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details

8 mei 2020 15:41

Het is wellicht een van de meest besproken datingshows van dit moment: ‘Too Hot To Handle’. Fans willen maar al te graag weten hoe het is afgelopen met de kandidaten. Netflix bedient ze op hun wenken, met een digitale reünie die heter is dan ooit.

"Plots waren we weer samen"

Tijdens de reünie komen we achter verschillende sneaky details, maar vooral Harry en Francesca weten de show te stelen. Dit stel kon tijdens de opnames al moeilijk van elkaar afblijven en ook daarna leek het dikke mik, compleet met matchende tatoeages. Francesca vloog zelfs over naar Australië, maar daar liep het flink uit de hand. “We waren het oneens over een paar dingen", vertelt Harry. "Maar acht maanden later, toen ik dronken was, heb ik haar toch weer een berichtje gestuurd en gezegd dat ik wilde Facetimen. En plots waren we weer samen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reünie Too Hot To Handle komt deze week nog naar Netflix

Het is inmiddels allemaal weer koek en ei tussen de twee, maar door de coronacrisis zijn ze wel al een tijdje van elkaar gescheiden. “We Facetimen drieduizend keer per dag en sturen elkaar naaktfoto’s”, lacht Francesca. De twee kijken dan ook vol goede moed naar de toekomst en onthullen dat ze grote plannen hebben. “Francesca wil verhuizen naar L.A. en we kijken naar ringen”, vertelt Harry. De vraag zelf is nog niet gesteld, maar daar komt in de uitzending verandering in. Harry heeft namelijk een snoepring gekocht en gaat daadwerkelijk op één knie. “Ik had dit moeten voorbereiden. Ik tril helemaal”, vertelt hij.

“Ik wil zeggen dat je mijn leven hebt veranderd. Ik hou heel veel van je en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn. Wil je met me trouwen?” vraagt Harry zijn grote liefde. Een antwoord krijgen we niet direct, want volgens de presentatrice moet Harry maar ‘even zweten’. Harry heeft namelijk in een eerdere aflevering gelogen dat hij met Francesca heeft gezoend, en moet nu op de blaren zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Too Hot To Handle-kandidaten zijn onverwachts aan het daten

Gelukkig voor Harry hoeft Francesca niet al te lang na te denken en zegt ze volmondig 'ja' op het aanzoek. De hele aflevering is momenteel te zien op Netflix.

Too Hot To Handle is absoluut geen alledaagse datingshow. In het programma worden tien knappe vrijgezellen aan 'de oever van het paradijs' gevolgd, zoals de streamingdienst het omschrijft. Er staat veel op het spel, want er valt maar liefst 100.000 dollar te winnen. Maar om dat geld mee naar huis te mogen nemen, moeten ze zichzelf inhouden. Bij iedere aanraking, kus of knuffel zakt het prijzengeld. De serie was een groot succes en de kans is heel groot dat er, zodra het weer kan, een tweede seizoen zal worden gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden nieuwe datingshow Netflix zijn 'Too Hot To Handle'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!